Telefon

0766-245-716

E-mail

contact@samglass.eu

samglass sticla decorativa

De ce noi?

Firma SamGlass (Sticla Decorativa SRL-D) cu sediul în Oradea (punct de lucru în Satu Mare) are ca principal domeniu de activitate comercializarea și montarea produselor din sticlă securizată. Printre acestea putem enumera: cabine de duș și paravane din sticlă, compartimentări cu sticlă, uși din sticlă, pardoseli din sticlă, trepte și balustrade din sticlă, sticlă antiglont, blaturi din sticlă, placări cu oglinzi, sticlă vopsită sau imprimată și alte prelucrări cu sticlă securizată, laminată, șlefuită, decupată, gaurită, vopsita sau imprimată. Deasemenea comercializam și montăm produse din tâmplarie PVC cu geam termopan.

Produsele din sticlă securizată și cele din PVC sunt realizate pe gustul clienților, la dimensiunile cerute de aceștia. Feroneriile folosite pentru prelucrările cu sticlă securizată sunt de calitate superioară (marca DORMA), iar sticla este produsă de firma Guardian, unul din cei mai mari producători de sticlă plană și sticlă prelucrată, din lume. PVC-ul este un material rezistent la o gamă larga de solicitări și se potrivește perfect în locuințele și spațiile moderne. Fiind foarte ușor de întreținut și curățat, tâmplaria din PVC are destinații diverse, cea mai cunoscută fiind geamul termopan, realizat din rame din PVC și geam termoizolant. Împreună, aceste doua elemente crează sistemul perfect de izolare termică pentru ferestre.

Procesele de producție sunt controlate în fiecare etapă, astfel ca finisările și prelucrările sticlei sunt realizate la standarde înalte de calitate, cu rezultate excelente. Aceste transformări sunt efectuate pe o linie de producție modernă, dotată cu ultimele tehnologii. Societatea dispune de un personal cu o vastă experiență în domeniu, astfel veți putea fi siguri că veți beneficia de servicii profesioniste.

Dacă doriți să combinați tâmplăria din PVC cu elemente din sticlă securizată sau geam termoizolant, găsiți la noi toate elementele de care aveți nevoie. Pentru comenzi sau mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!

Showroom-ul SamGlass se află în Satu Mare în incinta galeriei Arcade (Auchan). Cereți oferta prin telefon la numerele afișate, pe adresa de e-mail sau ăn showroom-ul nostru.