Telefon

0766-261-545

E-mail

contact@samglass.eu

Balustrade, trepte și pardoseli cu sticlă

BALUSTRADĂ DIN STICLĂ SECURIZATĂ

Sticla securizată este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganță și stil spațiului amenajat, indiferent că este vorba de zone rezidențiale sau comerciale. Balustrada din sticlă securizată transparentă este alegerea perfectă pentru a crea iluzia de spațiu deschis. De asemenea, există sisteme variate de prindere, din lemn, aluminiu sau inox, cu sau fără mâna curentă, ce pot satisface orice cerință de design și securitate. Balustrada de sticlă este un element architectural având rol atât de protecție cât și estetic și de design. De la structuri simple din inox și sticlă adaptate amenajărilor de tip modern, la combinații inedite între lemn și inox cu sticlă securizată, conceptul de balustradă de sticlă a evoluat către adevarate ansamble decorative. În raport cu spațiile cărora le sunt destinate, balustradele pot fi concepute ca un atu în proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente funcționale, fie ca lucrări cu un design pronunțat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri și modele. Balustrada de sticlă trebuie să refelecte atât siguranță, utilitate cât și echilibru estetic în spațiul în care este utilizată. Fie că se utilizează sticla transparentă, mată, fumurie sau colorată pentru o balustradă, aspectul elegant și modern este garantat. Balustrada din sticlă securizată reprezintă un element decorativ și de siguranță actual ce poate fi utilizat atât în exterior, cât și în interior. Când vorbim de realizarea unei balustrade din sticlă securizată, este esențial să alegem în primul rând, modalitatea de prindere corectă, în funcție de acesta urmand să se stabilească tipul de sticlă și grosimea sticlei

Vă punem la dispoziție mai multe modalități de prindere a balustradelor din sticlă. Balustrada cu prinderea sticlei în profil U, cu prindere în puncte (cu conectori), sau balustradă cu montanți verticali și mâna curentă. La proiectare, înainte de execuție, specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a pune în practică exact modelul dorit de dvs.

TREPTELE DIN STICLĂ

Scara interioară este un element foarte important în arhitectură deoarece face prima impresie la intrarea într-o locuință sau într-un spațiu comercial. Designul și culoarea unei scări, spre deosebire de mobilă și culoarea pereților sau alte elemente decorative, vor rămâne trăsături constante și cu siguranță nu se vor putea modifica. De asemenea, trebuie să se țină seama ca deși constituie un obiect funcțional cu o utilitate foarte practică, este foarte important ca scara de înterior să aibă și un aspect estetic care sa o facă să iasă în evidență și să transmită un sentiment de satisfacție și siguranță pentru cei care îi calcă treptele.

Atât î birouri, hoteluri cât și în locuințe, scările din sticlp sunt o alegere perfectp. Foarte usor de întreținut, sigure și cu un aspect de modern, acestea se integrează prin simplitatea și eleganta lor.

Sticla este aleasă de client și poate fi: clară, șablată, colorată, cu model, inclusiv varianta de trepta cu aspect de sticlă spartă sau orice alt tip dorit. Fie că sunt montate pe un schelet metalic, fie că sunt fixate direct în perete sau placate pe o scară de beton, treptele din sticlă sunt un element foarte modern și de efect. De la centre comerciale la clădiri rezidențiale, sunt solicitate lucrări pentru scările de sticlă. Sticla folosită este laminată și poate fi de la cel puțin 2 straturi grosime. În funcție de dimensiunile treptelor se calculează grosimea necesară pentru ca aceasta să reziste și să nu creeze emoții celor care le folosesc.

PARDOSELILE DIN STICLĂ SECURIZATĂ

Pardoselile din sticlaă aparțin unui design modern al locuințelor și a restaurantelor, reprezentând o inovație în domeniul decorațiunilor interioare. Alegerea sticlei pentru pardoseală nu înseamnă renunțarea la rezistență pe care o asigură o pardosea clasică din lemn sau beton, deoarece la executarea pardoselii din sticlă securizată se folosește sticla laminată și securizaă. Astfel, o pardoseala din sticla revitalizeaza producția de lumina și spatiu, și oferă un design ingenios oricărei încăperi.

Sticla reprezintă o noutate în materie de pardoseală și oferă un aspect deosebit și spectaculos în orice clădire. Dacă este creată cu grija și instalată corect, pardoseala din sticlă garantează mai multă lumina și mai mult spațiu în clădirile vechi. În ceea ce privește clădirile noi, sticla ofera multe posibilități de design.

Pardoselile din sticlă creează un aspect deosebit în orice clădire, spații de birouri sau chiar showrooom-uri. O pardoseală din sticlă este realizată în general din sticlă securizată și laminată împreună cu elemente de fixare. Grosimea sticlei va fi calculată de către departamenul nostru tehnic în funcție de fiecare proiect în parte, pentru a vă oferi siguranţă şi eleganţă.