Telefon

0766-245-716

E-mail

contact@samglass.eu

Blaturi de sticlă și placări cu sticlă colorată

Blaturi de sticlă și placări cu sticlă colorată

Placările cu sticlă transparentă, vopsită sau imprimată reprezintă un domeniu inovativ în amenajarea locuinței. Sticla Guardian se poate folosi cu succes în locul tradiționalei faianțe, sau pentru un design modern, în locul lavabilului pe pereții interiori sau exteriori. Placarea cu sticlă se poate face în băi, zonele de lucru din bucătarii, dar și zone de trafic intens din interiorul spațiilor comerciale și clădirilor de birouri (recepții, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de înfrumusețare etc).

Printre avantajele placării cu sticlă amintim: luciul specific sticlei ce oferă eleganță spațiului, ușurință în curățare, iar pentru lipirea pe perete nu mai este nevoie de rost ca și în cazul faianței care trebuie pusă bucată cu bucată. În comparație cu faianța, sticla colorată se folosește la dimensiuni mult mai mari. Sticla vopsită este disponibilă în mai multe culori, iar tăierea se face la orice dimesiune. Dacă aveți prize, se pot face decupaje în blatul de sticlă.

Sticla folosită poate fi de 4, 6, 8 sau 10 mm în funcție de mărimea sticlei și preferințele clientului, iar sticla este securizată, astfel că va rezista la căldură de la aragaz sau la șocuri. Pentru o ofertă de preț, nu ezitați să ne contactați!