Telefon

0766-245-716

E-mail

contact@samglass.eu

Cabine și paravane de duș

Cabine și paravane de duș

Camera de baie presupune atenție la detalii și finisaje moderne, pentru un aspect unic și original. Designerii acordă mare atenție formelor și culorilor utilizate în amenajarea băilor, fiind locul în care relaxarea și întreținerea contează cel mai mult. Deoarece baia este locul cu umezeala cea mai ridicată din locuință, este important ca produsele folosite pentru cabinele de duș să fie de o calitate superioară. Feroneria și garniturile magnetice și cele de etanșare folosite sunt marca DORMA, iar sticla folosită este sticla GUARDIAN.

Indiferent cât de mare sau cât de mică este baia dumneavoastră, există piese care pot personaliza acest spațiu oferindu-i ceva special și unic. Accesoriile de calitate, montajul și serviciile oferite fac diferența între cabinele de duș clasice și cele integral din sticlă securizată, sticlă anticalcar și sticlă personalizată.

Executăm la comandă cabine de duș de diferite dimensiuni și forme: la unghi de 90, 180, 135 grade, paravan fix, sau orice alt model care este optim pentru baia dumneavoastră. Sticla folosită pentru cabinele de duș este de 8mm, securizată, și poate fi cu transparentă normală, ultraclear (transparentă ridicată) , sticlă anticalcar, sticlă mată, sticlă fumurie gri, fumurie bronze, sau sticlă imprimată. De asemena dacă baia dumneavoastră este dotată cu o vană, în loc de cabină de duș, se poate monta un paravan pe vană pentru a proteja baia de apa în exces.

Indiferent de cabina de duș dorită: cu cădiță sau fără, Sam Glass vă oferă soluția perfectă pentru o baie fiabilă, modernă, elegantă, ușor de întreținut și personalizată. Pentru o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați! Efectuăm și măsurători la domiciliu.